Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2012 17:50 - Тайните на тайните за Титаник
Автор: matrixecologia Категория: Други   
Прочетен: 5448 Коментари: 15 Гласове:
0



Всеки задава въпроси, но колко от вас правят собствени разследвания и успяват да стигнат до извора на  знанието?

Четох, гледах, слушах и в крайна сметка се оказа, че докато не започна мое собствено разследване няма да имам точни и подкрепени с доказателства факти, които от своя страна са проследени и проверени по няколко канала. Много е наивно от ваша страна да взимате за чиста монета всичката помия, която ни залива от телевизия, радио, вестници и интернет. Не знам дали разбирате времето в което живеем, чакаме да се появят железните роботи ли? А нима не сте се замисляли за миг, че това ниво е в историята, но не тази която познаваме сега, а тази тайната история и археология  преди няколко хилядолетия. Може би е време да погледнем една друга по вероятна възможност, а именно  трябва да разберете, че не от вчера има между нас хора, който хора в действителност са БИОЛОГИЧНИ РОБОТИ.
 Няма да ставам многословен поради пречената, че така ще обработвате информация която би била излишна. Ще се опитам да бъда кратък и ясен, които разбрал, разбрал.

Ще започна от датата 16.04.2012 г. На тази дата се случиха няколко много важни събития и също и няколко ритуала, но тук ще се спра конкретно на Титаник.

Първо нека се спрем на официалните събития състояли се на този ден, така на тази дата имаме един не маловажен празник / ритуал /, които едва ли е случайност точно на този ден се правят 100 години от потъването на Титаник. Става въпрос именно за ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, а при католиците се нарича ПАСХА.


 Нека за момента да обърнем внимание на ритуала ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, какво включва този / ОБРЕД / или / ВЕЛИКДЕН / както е прието от масите. Изисква да се посреща в църква със запалена свещ: хората се чукат с /ОБРЕДНИ ЯЙЦА/ или / ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА/. И от този час до Спасов-ден /СПАСИТЕЛНИЯ ДЕН/ се поздравявате / правите заклинание/ с Христос възкреси и забележете взема се Светое причастие.

Обърнете внимание на биещата прилика на ритуала с Титаник и Възкресението, корабът потъва през нощта в малките часове на 15.04.1912. Докато кораба потъва оркестъра свирил химна „По-близо до тебе, Боже”.

 Концерти и възпоменателни церемонии в различни точки на планетата.
Те пресъздават напълно цялaта история на Титаник, като започнем от броя на пасажерите общо 1300 души на кораба „Балморал” потеглил от Саутхемптън,
и кораба „Азамара джърни”, тръгнал от Ню Йорк с 440 пасажери. Както и не препуснаха да минат през спирките на Титаник в Ирландия и Франция. Пресъздава се всичко като започнем от храната, облеклото и броя  на пасажерите. Обърнете внимание на факта, през 2008 г. пускат билети на цена 2600 и 10000 лири за горе посочените кораби, и като сметнем, колко години има от потъването на Титаник и пускането на тези билети изскача от шапката на МАГА  числото 96 / дуалност-а/ в него няма как да не отбележа. Не трябва да забравяме факта. че на кораба са загинали 1518 пасажери, като един от тях е Джон Якоб Астор IV, той е бил най-богатия пасажер , които иска може допълнително да проучи що за личност е. Но той едва не е единствения от такъв ранг като Бенджамин Кукен Хайн, Исидор Щраус и др.


 Нека сега да вземем и още един фактор, които изобщо не е за подценяване, а може би е най-важния в целия материал. Става въпрос именно за Астрологична гледна точка, на 03.01.1912 разстоянието между Земята и Луната е най-късото през последните 1400 години. В същия ден Земята навлиза в така наречения Перигей, най близкото разстояние от слънцето, така гравитационното въздействие на Луната  се увеличава  и предизвиква максимални приливни вълни.

Сега искам да наблегна на нещо друго, окултно свързано с магиите, шаманите и магьосниците и техните помощници. Сигурен съм че по-запознатите в този форум знаят за какво иде реч, а именно за Кабала и Кабализам неща взаимно свързани. Какво е  Кабала и как работи няма да е тема на повечето Езотерици и просветители и учители.
Ще си зададете въпроса. ЗАЩО? Но това нее правилния въпрос, а той е. КАК
А как и защо работи, това и съвременната наука не смее да прави проучвания в тая насока. Много е просто самите те я прилагат спрямо нас, да те я практикуват и то в най-малките подробности.

 Нека сега да вземем някои дати и числата, като датите:
 
Поръчан:        31 март 1909
Започнат:       31 май 1911
Завършен:      10 април 1912
Пуснат на вода:   10 април 1912
Изведен от експлоатация:   15 април 1912
 
В кабалата се прави следното математическо изчисление, като за пример взимаме датата на поръчване на Титаник 31 март 1909:
31+3+1909=1943 / 1943 го редуцираме до просто число а именно 1+9+4+3=17

http://en.wikipedia.org/wiki/Major_Arcana

Сега това число 17 го съпоставяме с картите „ТАРО” на тази карта е изобразена Star/Звездата XVII. Преди тази карта има една друга карта Tower/ Кулата XVI,
а след нея имате The Moon/Луната XVIII

Сега нека да разгледаме по отделно всяка карта :

XVI. КУЛАТА
imageimageЗначение първо:Нещастия, беди, нужда, позор, неприятности, немилост, разочарования, разорение.
Значение второ:Същото, но в по-слаба степен. Освен това: потисничество, тирания, пленничество.
Значение трето:           Значение в КАБАЛА
 
Кулата символизира силата на космическата енергия, светкавицата (мълнията), блясъка на вдъхновението, което носи със себе си просветление. Поразяващата сила на гръмотевицата представлява изчистването на ума от остарели представи и неговото освобождаване и готовност да възприема нови идеи, условия и схващания. Ключовата дума на тази карта е “пробуждане”. Кулата се издига като твърдина, която ни предупреждава, че за да оцелеем, трябва да бъдем гъвкави. Само като се огъваме и приспособяваме непрестанно, ще можем да устоим и на най-суровите удари на съдбата. Когато съвпада с едно от четирите Лични числа, тази карта показва живот, изпълнен с тревоги и осуетени амбиции. Човекът ще изживее много разочарования и несправедливости, причинени от външни влияния, над които той няма власт. Природата някак си ще работи против него и всеки път, когато успехът или напредъкът ще изглеждат възможни и близки, съдбата ще се намесва, за да го изтласка отново назад. Тази карта (число) е много трудна, особено когато влиянието є е постоянно. В отрицателните си черти Кулата показва, че човек сам си създава повечето проблеми и че те биха могли да се избягнат, само ако той съумее да се задълбочи в подробностите, които обикновено крият най-големите клопки. Тя предизвиква ненужно страдание и самоунищожение. Когато влиянието на тази карта е временно, тя предсказва лично страдание, което трябва да се изтърпи, за да се постигне по-висока степен на духовно развитие. То трябва да се възприема като едно предупреждение, без излишно да се драматизира. Бъдете особено внимателни при пътуване или при работа с машини! Планирайте бъдещето си умно, така че да избегнете, доколкото това е възможно, разочарованията.
 
XVII. ЗВЕЗДАТА
imageЗначение първо: Загуба, кражба, липса, самота, но и добра надежда, изгледи за успех.
Значение второ: Арогантност, високомерие, безсилие.
Значение трето: Значение в КАБАЛА
Звездата е изключително духовна карта и символизира дверите на ума, които стоят отворени, готови да приемат познания и мъдрост. Водата, която се излива на земята, представлява осъзнатия интелект, а водата, която се излива обратно в басейна – подсъзнанието. Осемте звезди символизират висшите стремления, а най-голямата звезда с осем лъча – кръговрата на живота. Когато съвпада с едно от четирите Лични числа, тази карта означава енергична личност, която смело се бори, когато животът я притисне натясно и в крайна сметка надделява над изпитанията и трудностите, за да стигне до успеха. Седемнадесет е “числото на безсмъртието” и много често хора, които се намират под управлението на тази карта, постигат или създават нещо, с което записват името си в историята, нещо, което остава след тях за вечни времена. Хората, засегнати от отрицателните влияния на Звездата, са изключително тесногръди и много мъчно възприемат нови, прогресивни идеи и модерни методи за работа. Липсва им увереност в собствените способности, както и в способностите на другите. Отрицателните ключови думи за тази карта са разяждащо съмнение и ограничен ум. Когато влиянието на Звездата е само преходно, тогава тя предсказва период на голям късмет, реализация и възможно пътуване. Ще се появят много добри възможности за индивидуален напредък, през нейната призма близкото бъдеще ще изглежда по-розово, сигурно и щастливо, особено в сравнение с отминаващия период. Постарайте се да разширите светогледа си и да погледнете на живота и на това, което той може да ви предостави, от една по-висша гледна точка и действувайте с повече замах, отколкото е типично за вас. Даден ви е отрязък от нов живот и достатъчно енергия, за да осъществите всичките си желания.
 
XVIII. ЛУНАТА
imageЗначение първо: Скрити неприятели, опасност, клевета, измама, неяснота, заблуда, ужас.
Значение второ: Непостоянство, колебливост, мълчание, по-малки заблуди и грешки.
Значение трето: Значение в КАБАЛА
Луната представлява почивката, възстановяването на силите и подготовката за изгрева на новия ден. Нощем ние спим, за да дадем възможност на нашите тела да се подготвят за очакващите ги дела. Нощем физическото изтощение намалява, клетките на тялото ни се възстановяват и умовете ни навлизат в един свят на фантазии и сънища. Тази карта символизира временно задържане на жизнеността и обновлението. Когато съвпада с едно от четирите Лични числа, тази карта обозначава човек, който трудно се справя с действителността. Мечтател, който предпочита да се притаи в света на собствените си копнежи и илюзии, отколкото да се бори с живота и да погледне очи в очи съпътствуващите го проблеми. Тези хора са изключително емоционални и притежават живо въображение. Често ги спохождат необикновени или пророчески сънища и ги карат още повече да се отдалечават от ежедневната действителност. Хора, управлявани от Луната, нерядко имат развити ясновидски способности и лечителска сила. Те обаче трябва да се отнасят по-грижовно към собствената си физика и да гледат с повече уважение на себе си, защото, ако се занемарят, ще пострада физическото и душевното им здраве. Негативното лице на Луната ни разкрива стеснителни, предпазливи хора, които се плашат и от собствената си сянка. По принцип на тях им липсва смелост и ако изпаднат в затруднение, нервите им не издържат в критичните моменти. Предпочитат статуквото пред всякакъв риск и се боят да опитат новото, защото то обикновено е свързано с усилия и изпитания. Когато влиянието на тази карта е само преходно, тогава то сочи период, през който, за да се постигне напредък, трябва повече да разчитате на интуицията си, отколкото на разума. Това е време на “криза на вярата”, когато можете да разчитате единствено на себе си. Дори когато ефектът є е временен, тази карта ще породи у вас желанието да избягате от действителността на всяка цена – нещо, срещу което трябва упорито да се съпротивлявате. Под нейното влияние възниква и въпросът за здравето и за да преживеете този период безпроблемно, трябва да положите допълнителни усилия в тази насока. Ще трябва да намалите темпото и да заживеете по-предпазливо и благоразумно. Луната ни предупреждава за дебнещи опасности, предателство и измама.
 Другите дати и сами можете да потърсите и да сравните, аз само ви показвам нагледно са един пример, от вас зависи дали ще продължите сами да изследвате или  ще чакате за пореден път някой да ви смели храната на готово.
От вас зависи какво да бъдете ОВЦЕ ИЛИ ОВЧАРИ

Събудете се, защото спите и малките ви ежедневни проблеми ви държат вързани за Матрицата, която от своя страна винаги намира с розови очила да ви показва света около вас .

 Колко от вас могат и ще си повярват, че са ЖИВИ и най-вече СВОБОДНИ.
Бихте ли си повярвали, че сте живи, ако излезете навън и извикате ЖИВ СЪМ ще си повярвате най-вероятно, но истината, истината е ГРОЗНА И СЛЯПА. А вие много добре виждате ПСЕВДОПОЛИКРАДЦИ, който отдавна са продали МАЙКА БЪЛГАРИЯ с нейното население и неговите внуци и пра-внуци.

Поздрави от ЧЕ ГЕВАРА той е между нас Българите
 



Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - generic viagra 835 20330
17.10.2012 04:37
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#10821>buy generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#230>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#10171 viagra online
цитирай
2. анонимен - payday loans online 708 14937
17.10.2012 04:47
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9921>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7619>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7913 payday loans online
цитирай
3. анонимен - buy levitra
20.10.2012 04:54
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#4866 - cheap levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#7919>order levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#6126 online
цитирай
4. анонимен - buy levitra online 10583
20.10.2012 05:42
<a href=http://orderlevitrahere.com/#xdmqc>cheap levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#amqfz >order levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#mlmuo order levitra
цитирай
5. анонимен - cialis online without prescription 20081
20.10.2012 06:49
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#qgcgo>cialis without prescription</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#lirio >cialis 60 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#xpazm buy cialis
цитирай
6. анонимен - kamagra online 2739
20.10.2012 08:44
<a href=http://orderkamagranow.com/#mlica>purchase kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#oltva >cheap kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#svwrg kamagra jelly 100mg
цитирай
7. анонимен - viagra online 10016
20.10.2012 10:23
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#efvkn>viagra 120 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#kmqsi >cheap viagra online</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#vzhuy viagra online
цитирай
8. анонимен - viagra online 449 17034
21.10.2012 08:24
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3691>buy viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#8852>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#10677 generic viagra
цитирай
9. анонимен - payday loans 842 2239
21.10.2012 16:05
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12036>payday loans</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14830>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15976 payday loan
цитирай
10. анонимен - buy cialis online 370 4050
23.10.2012 01:29
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#1389>generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#8761>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#11388 buy cialis online
цитирай
11. анонимен - payday loans 320 11114
23.10.2012 02:37
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#989>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#9034>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#8083 payday loans
цитирай
12. анонимен - buy viagra 8791
24.10.2012 05:35
<a href=http://viagrastorehere.com/#qeitd>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#zedqo >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#huxrm viagra online
цитирай
13. анонимен - kamagra online 2795
24.10.2012 06:46
<a href=http://kamagrastorehere.com/#jemls>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#ibgeh >cheap kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#ofhmr buy kamagra
цитирай
14. анонимен - buy cialis online 15606
24.10.2012 08:33
<a href=http://cialisstorehere.com/#wxdro>buy cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#eyezh >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#xahqn buy cialis
цитирай
15. анонимен - buy levitra 18973
24.10.2012 10:22
<a href=http://levitrastorehere.com/#hucov>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#ckcvn >buy levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#unnms cheap levitra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: matrixecologia
Категория: Други
Прочетен: 94242
Постинги: 13
Коментари: 60
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031