Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 11:11 - ЧЕРНАТА ЧУМА и 666 в навечерието на 2013г
Автор: matrixecologia Категория: Други   
Прочетен: 4067 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.05.2012 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Много от вас няма да повярват на това, което ще прочетат.

Вглеждайки се в едно определено пророчество на Алоис Ирлмайер, останах с впечатлението, че това е свързано с Черната чума и едно изказване на баба Ванга.

Нека да обърнем внимание, на Чумата и нейното появяване. За-първи път черната смърт се появява през 1347 година. 

Периодът на сравнително спокойствие и демографски бум приключил в средата на XIV век. Населението на Европа по това време наброявало около 75-80 милиона души, а развитието на търговските пътища и търговският обмен се движели във възходяща посока. Важна роля в търговския обмен с Азия и Африка играели италианските търговски градове, сред които била и Генуа. Този град-република заел водещо положение в черноморската търговия след договора с Византия от 1261 година, която отстъпила на Генуа важни позиции в Черно море в замяна на военна помощ за освобождаването на Константинопол и възстановяването на Византийската империя. Така, в края на XIII и през XIV век Генуа се утвърдила като посредник в търговията от Китай и Индия през Азия до Северното Причерноморие, където се намирали важни и проспериращи генуезки търговски колонии. Именно една от тези колонии на име Кафа се превърнала в изходната точка на Черната смърт през есента на 1347 година.

Съществуват няколко теории относно причините за появяването на чумата по това време, в това място и за факторите, които способствали за нейното бързо пренасяне и разпространение и за превръщането й от епидемия в пандемия. Аз няма да засягам тези подробности сега, а просто искам да се поровите, да потърсите подробности и да проверите самостоятелно.  Имат много общо Черната смърт и пророчеството на Алоис Ирлмайер. Какво се казва в него?

Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел . Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.

След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето.

Тук се цитира конкретно една година закодирана в тези цифри 889. Ще се запитате коя е тази година, е според моите изчисления това е именно навечерието на 2013 година. Някой, ще си кажи, как стигна до този извод, обяснявам без да изпадам в подробности.

Правя следното математическо изчисление:

2012x2012= 4048144 е на пръв поглед нищо общо с 889, но не бързайте с изводите рано е? Та какво имам предвид, събирам 4+4=8,после числото 8, не го закачаме и събираме 1+4+4=9 и така, какво се получи? Ето това е моето тълкуване на тези цифри 889.

Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.

Ето тук също има какво да се каже за тези споменати три дни. Аз свързвам това пророчество е едно друго такова на баба Ванга. Тя казва следното в разговор с Любен Георгиев.

От къде се взема душата? Спуска се по един слънчев лъч от Небето и се заселва в плода. Той вече заживява самостоятелно, нищо че още е в корема на майката и пъпната връв не е скъсана.

Кога става това, кога просветва тази искрица? На 21-ия ден преди  раждането. Как слиза светли-кът, огънчето – то е сложно-тия, но ако не стане, детето се ражда мъртво.

Какво искат да ни кажа с тези пророчества?

Според мен всичко клони везната в една определена посока и  календара на Майте и тяхната дата 21.12.2012. Тук пак, ще има въпроси и затова ще кажа още нещо.

Какво общо има ЧЕРНАТА ЧУМА с календара на Майте, баба Ванга и Алоис Ирлмайер. Нещо от вътре ме накара да проверя, кога е плъзнала Черната смърт в Европа, когато се-порових и установих, че годината на появата е 1347.

Както сте забелязали правя математически изчисления и така  с тази година направих следното. Реших да проверя, какво число ще се получи, ако из-вада от 2012 числото 1347 и резултата е 665. Виждайки това число, няма как да не отбележа, че ми направи голямо впечатление и това ме накара да напиша тази статия. Ако извадим от 2013- 1347=666 е не знам  какви изводи ще си направите. Лично на мен, не ми трябват повече доказателства за да стигна до извода, че наистина края на 2012 няма да е като останалите 2011 години. Който има малко трезво мислене, ще разбере, какво трябва да предприеме и какви мерки да вземе за се беси и близките му. Препоръчвам всеки от вас да прочете ТОВА.

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух.

Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур (Ruhr), където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.

Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.

Самолети разпръскват жълт прах между Черно море и Северното море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северното море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.

Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам.

Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахуляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, отколкото през двете предишни световни войни.

Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а после и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.

Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му жители, не от тия, дето нападнаха от изток. Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е принуден да бяга, но повечето от неговото обкръжение ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.

В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства.

Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.

Ново начало…

Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят от там, откъдето са започнали и прадедите им.

Осещам,че претижавам не само вътрешна сила, но и способност да е придам на другите. Чувствам, че мисията ми е съдбовна и това ме особождава от всички страхове.

 

 


Тагове:   чума,   химическо оръжие,   майте,   2012,   666,   21122012,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: matrixecologia
Категория: Други
Прочетен: 94239
Постинги: 13
Коментари: 60
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031